Miskolci JuJitsu Egyesület
3534 Miskolc, Kiss tábornok u 53. 

Telefon: +36 20 561 7114
Mutassa térképen!

Edzésekről információ

Az egyesület havi tagdíja:

13.000 Ft/fő ezen összegért akár minden hétköznap edzhetsz.

Akár havi 22 edzést is.

JUJITSU:

Japán harcművészet és önvédelem. Célja az önvédelmi fogások megtanítása, utcai, iskolai támadások sikeres elhárítása érdekében. Ütések, rúgások,dobások - földre vitelek, földön rögzítések, fojtások, feszítések. Eszközös és eszköz elleni védekezés. Japán ruházatban. Évente övvizsgák. Fehér- citromsárga- narancssárga- zöld- kék- barna- fekete övek. Mestereink a Kokusai Budoin IMAF a Japán kormány hivatalos szövetségének mesterei.              

BRAZIL JIU JITSU:

Földharc küzdelem és sport hagyományos Japán edzőruhában. Nincsenek benne ütések, rúgások. Állásból induló küzdelem. Földre vitel után cél az ellenfél leszorítása, vagy a küzdelem feladatása feszítésekkel, fojtásokkal. Egyesületünk a Zé Radiola Team miskolci képviselete. Versenyzési lehetőség aki szeretne hazai vagy nemzetközi szinten versenyezni. Övszínek: Fehér- kék- lila- barna- fekete. 

GRAPPLING:  

Földharc küzdelem rashguardban. A Brazil Jiu Jitsuhoz hasonló küzdelem de a ruházat úgynevezett rashguard. Ez egy testhez simuló fogásokat megnehezítő ruházat. Versenyzési lehetőség hazai és nemzetközi szinten. 

MMA:      

Ketrecharc sport. Ütések, rúgások, földre vitelek és a földön is küzdelem. A küzdősportok királya! Az MMA hírnevét az amerikai UFC tette népszerűvé. Edzéseinken ilyen versenyekre készülünk. Edzőtermünkben saját ketrecben készülnek harcosaink. Hazai és nemzetközi versenyzési lehetőség. Egyesületünk a Magyar Birkózó Szövetség, Grappling, Pankration, MMA szakági szövetségének tagja.

EDZÖTERMÜNK  -  Japánul  "DOJÓNK" 

Közvetlenül a villamos ZENTA utcai megállójában.   

Miskolc,  Kiss tábornok út 53